Üdvözöljük a frontember.hu/hosting oldalán!

Kérjük, tájékozódjon kedvére, majd nézzen körül a versenytársaink oldalán, hogy hol kapja a legtöbbet a pénzéért:
t-systems.hu // bitnet.hu // invitel.hu (szemernyi segítség: 31.750 Ft/hó, 1 év hűség//44.450 Ft/hó, 1 év hűség//32.900 Ft/hó, 1 év hűség)
Most, hogy meggyőződött - tényleg a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújtó cég oldalát olvassa - van még egy jó hírünk: nincs röghöz kötés, vagyis nem kell 1-2-sok évet aláírnia. Természetesen dönthet mellettünk hosszabb időre, ezt kedvezményekkel háláljuk meg. Személyre szabott ajánlatért kérjük írjon e-mailt: hosting@frontember.hu.
Az ár és az érte kapott érték rendben. De mi a helyzet a minőséggel?
Nos, a legnagyobb hazai szolgáltatókhoz fogható minőséget kötbéres rendszerünk garantálja: ha a mi hibánkból nem elérhető a gépe, akkor a következő havi szolgáltatási díjból levonjuk, vagy visszafizetjük a kiesett időre vonatkozó összeget, lásd ÁSZF 2.6.. (Azonos szerverteremben lévő saját gépek pingelhetősége esetén a szolgáltatást aktívnak tekintjük.) A hazai hosting szolgáltatásban úttörő kezdeményezésünk kizárja az ilyen eset/ek bekövetkezését, vagy villámgyorsan lehúzzuk a rolót, ez azonban eszünk ágában sincs. Úgy gondoljuk tehát, hogy a képlet teljes: ár-érték-minőség.
Kifelejtettünk valamit?
Igen, mert a gépek elhelyezésének körülményeiről még nem is szóltunk.
A dedikált szerver és VPS divíziók adatközpontjai a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:
A stabilitás mindenek felett, közvetlen upstreamek:
80 Gbit/s a DE-CIX felé,30 Gbit/s a Noris Network felé, 20 a Gbit/s Deutsche Telekom felé, 20 Gbit/s az Init7 felé, 10 Gbit/s a LambdaNet felé, 10 Gbit/s az Aixit felé, 10 Gbit/s a TeliaSonera felé és 30 Gbit/s Level3 felé. 99,9 %
A stabilitás mindenek felett, áramszolgáltatás:
Redundáns UPS (n+1), számított akkumulátoros üzemmód 17 perc, 2,5 MVA teljesítményű dízel generátor (5 percen belül képesek a teljes terhelésen működő adatparkot kiszolgálni). 99,5%
A stabilitás mindenek felett, hőmérséklet, tűzvédelem, behatolás védelem:
Folyamatosan figyelt levegő és rack kabin hőmérsékletek, n+2 redundancia, padló alatti megoldással. Modern zártláncú tűzjelző rendszer, korai figyelmeztető funkcióval, közvetlen kapcsolat a helyi tűzoltóságra. 24/7/365 kamerás felügyeleti rendszer, saját biztonsági szolgálat. 99,99%

Kérjük e dokumentum átolvasását se felejtse el: Általános Szerződési Feltételek

Dedikált szerver kínálatunk

Az unalomig ismert "miért jobb bérelni, mint venni" szólamok helyett kérjük inkább tekintse meg kínálatunkat. A megrendelés beérkezésétől számolva jellemzően 6-12 óra alatt működésre kész gépet adunk át Önnek. Ezen időtartam alatt Ön fel tud készülni a beüzemelésre, vagy ha már unja a hardveres problémákat és költöztetni kívánja a szervert, akkor a költöztetésre. Ez utóbbi feladat igencsak emberpróbáló tud lenni, ha ebben a cipőben jár kitartást kívánunk! Sőt, ha kell segítséget is nyújtunk: ne habozzon, mi már átéltünk nem egy raid tömb elhalálozást, vezérlő kimúlást.. (opcionális szolgáltatás, a lenti bérleti díjak nem tartalmazzák ennek költségét).
Mivel csak az hibázik aki/ami dolgozik, ezért ha a géppel probléma van akkor a hibaelhárítás megkezdéséről az Ön jelzését követő harmadik órában tájékoztatjuk (97% eséllyel az üzemzavar elhárításáról). Igen a magyarországi co-location árban található 15.000 Ft/hó-ért kapható gép esetében is, a válaszadási határidő 3 óra vagy kevesebb..

viagra soft pills online no prescription https://www.topdrugscanadian.com